Dansk kvalitetskød

Siden 1969

Alt i mad ud af huset

​Helstegt pattegris – et sikkert hit til ethvert arrangement

​Skal du holde fest og servere mad til mange mennesker? Så kan en helstegt pattegris være et hit. Vi hjælper dig gerne med at arrangere det hele, uanset om der er tale om en stor eller en lille fest. Til større fester hjælper vi desuden gerne med professionel udskæring eller grillning under spisningen, når du f.eks. bestiller en stegt pattegris hos os. 

Vi kommer ud til arrangementer i bl.a. Odder, Skanderborg, Beder-Malling og omegn.

Uanset om du bestiller en helstegt pattegris eller andet kød til din fest, så kan du være sikker på, at vores kød både er handlet og slagtet lokalt. Det betyder både mere velsmag og mindre stressede dyr.

Hvad koster helstegt pattegris?

Vores priser på en helstegt pattegris afhænger af, om du udelukkende ønsker en grillet gris, eller om du også foretrækker at få tilbehør med i prisen.

Ønsker du selv at stå for tilbehøret, kan du få en helstegt pattegris inkl. lån af grill med motor og briketter til en billig pris på kun 100 kr. pr. person. 

Foretrækker du at få en samlet menu inkl. tilbehør, ligger vores pris på 175 kr. pr. person. Med i denne pris får du:

  • Lån af grill med motor og briketter
  • Fløde- og grillkartofler
  • Møllehjul og smør
  • Salatbar og dressing

For både bestillinger med og uden tilbehør kræves der en minimumbestilling på 35 personer.

Ønsker du slagterhjælp til udskæring under spisningen, koster det 2000 kr.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kød, tilbehør eller slagterhjælp under spisningen? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 55 62 78 eller e-mail info@mesterslagter.dk. Det gælder selvfølgelig også, hvis du ønsker at bestille en grillstegt pattegris til dit arrangement. Vi ser frem til at høre fra dig!​