Dansk kvalitetskød

Siden 1969

Alt i mad ud af huset

Mad til fest lavet fra bunden af erfaren slagter

Leder du efter en erfaren slagter, der kan levere mad til fest? Så bør du kigge nærmere her på siden. Her hos Hou Mesterslagter tilbydes nemlig levering af mange forskellige menuer til enhver festlig anledning. Typisk leveres der til kunder i og omkring Odder, Højbjerg og Malling, men bor du uden for disse områder, leverer jeg gerne mad til din fest alligevel.

Som slagter har jeg 30 års erfaring, hvoraf jeg har brugt de seneste 18 år som indehaver af Hou Mesterslagter, som jeg i sin tid overtog fra mine forældre. Virksomheden er altså en familievirksomhed, der har eksisteret i mere end 50 år. I alle årene har der været et stort fokus på at levere hjemmelavet kvalitetsmad, hvilket naturligvis videreføres den dag i dag.

Sammensæt helt selv din mad til fest

Om du har planer om at holde en lille sammenkomst eller en stor julefrokost, leverer jeg gerne mad til fest.​ Det er nemt for dig, og jeg kan lave lige dét, du ønsker. Hvad end du kunne tænke dig buffet, pølseanretning eller boller i karry, så kan jeg lave det til dig. Du kan være sikker på, at maden er af høj kvalitet, selvom prisen er billig.

Jeg tilbyder mad ud af huset på dine præmisser. Det betyder, at det er dig, der vælger, hvad der skal serveres. ​Her på siden finder du et menukort med et stort udvalg. Der er retter, som passer til enhver begivenhed og ethvert temperament. Ønsker du at sammensætte menuerne på en anden måde, er det naturligvis også muligt.

​Ring og bestil din festmenu med det samme

Mangler du hjælp til at få lavet mad til fest, kan du bare ringe til mig med det samme. Jeg står altid til rådighed over for gamle og nye kunder, og jeg laver med glæde noget lækker mad til dig.

Du kan kontakte mig på telefon 86 55 62 78 eller på mail info@mesterslagter.dk, og så vender jeg tilbage snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt