Dansk kvalitetskød

Siden 1969

Alt i mad ud af huset

Mad ud af huset tilbydes i høj kvalitet

​Er du på udkig efter en kompetent slagter, der tilbyder mad ud af huset? Så er du kommet til det rette sted. Lige her på siden finder du nemlig Hou Mesterslagter, der nyder at levere mad til mennesker i og omkring områderne Odder, Skanderborg og Beder-Malling. Bor du uden for en af disse geografier, gælder denne catering naturligvis også.

Jeg har været indehaver af Hou Mesterslagter i 18 år, hvor jeg dengang overtog virksomheden fra mine forældre. Som slagter har jeg selv mere end 30 års erfaring, hvorfor mine kompetencer i branchen er brede. Hos mig bliver maden altid lavet fra bunden, af friske råvarer. Overvejer du at bestille mad udefra, kan du trygt vælge mig som leverandør.

Alle kan få glæde af mad ud af huset

Her på siden finder du et bredt udvalg af mad ud af huset. Som et diner transportable firma leverer jeg både mad til hverdag og mad til fest. På menuen kan du finde alt fra boller i karry og koteletter i fad til gode bøffer og buffet med gourmetmad. Jeg tilbyder desuden brunch og morgenmad og laver selvfølgelig også vegetarretter.

Jeg leverer både til små og store fester, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte mig. Du kan være sikker på, at maden er af høj kvalitet, og at alting er hjemmelavet. Ønsker du at holde en julefrokost for din familie eller i din virksomhed, så leverer jeg med glæde den julemad, I ønsker.

Ring til mig for at aftale nærmere om catering

Lyder dette som noget for dig, kan du kontakte mig allerede nu. Jeg står altid klar til at levere mad ud af huset i høj kvalitet, til ethvert behov. Skulle du have nogle særlige ønsker til ændringer i menu-sammensætningerne, eller efterspørger du noget særligt, så opfylder jeg dem gerne.

Du kan ringe til mig på telefon 86 55 62 78 eller skrive på mail info@mesterslagter.dk, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

Regler for afbestilling:
Afbestilling af mad er gratis hvis det er senest 8 dage før den bestilte dato
Ved afbestilling mellem 4 og 8 dage før den bestilte dato betales 30 % af den oprindelige ordre.


Ved senere afbestilling betales 50 % af den oprindelige ordre.
Det er ikke muligt at afbestille dagen før den oprindelig ønskede levering.

Vil du have frisk, hjemmelavet mad?

Udfyld formularen herunder for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt