Pensionistmiddage uge 1-4

Uge 1​

Mandag 30-12

Forloren hare med kartofler, sovs og rødkål  

Tirsdag 31-12

Forret: Røget laks med dilddressing og flutes

​Hovedret: Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler og karotter

Onsdag

Koteletter i fad med kartofler, ærter og sovs

Torsdag

Millionbøf, kartoffelmos og rødbeder

Fredag

Kyllingebryst i paprikasovs med kartofler og broccoli

Lørdag​

Boller i karry med ris

Søndag

Asparges suppe med brød

Mandag uge 2

Frikadeller med kartofler, sovs og rødkål

Tirsdag

Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder

Onsdag

Mexicaner gryde med ris

Torsdag

Stegt bøf med kartofler og sovs og rødbeder

Fredag

Kokkens overraskelse 

Lørdag​

Maskeret blomkål med bacontern, sovs, ærter, kartofler

Søndag

Krydderskinke med flødekartofler og blandet salat m/dressing

Mandag uge 3

Karbonader med grønærter og gulerødder, kartofler

Tirsdag

Tyrkisk brød med braseret kartofler og salat

Onsdag

Gratineret pasta med kød

Torsdag

Laks med kartofler, broccoli og hollandaisesovs

Fredag

Paneret nakkekoteletter med risblanding

Lørdag​

Farseret porrer med kartofler, sovs og rødkål

Søndag

Kogt sprængt nakke, lys sovs, kartofler og karotter

Mandag uge 4

Gullasch suppe

Tirsdag

Frikadeller med sovs og kartofler samt rødkål

Onsdag

Kogt fisk med sennepssovs, kartofler og grøntsager

Torsdag

Kalkun cordon bleu med aspargessovs, kartofler, gemüse 

Fredag

Kødfyldte pandekager dertil salat

Lørdag​

Snitsler med sovs, brasekartofler og ærter

Søndag

Farseret ribbensteg med kartofler, sovs og karotter

Hou Mesterslagter, Søndergade 11 Hou, 8300 Odder 8655 6278

Husk dit kunde nr. på alle henvendelser og betalinger via banken.