Pensionistmiddage uge 21-24 2019

Mandag uge 21

Karbonader med grønærter og gulerødder, kartofler

Tirsdag

Pasta bolognese, frisk salat

Onsdag

​Maskeret blomkål med bacontern, sovs, ærter, kartofler

Torsdag

Medister, kartofler, sovs og rødkål

Fredag

Klar suppe med kød, melboller og flutes

Lørdag​

​FIndbagt porre med kartofler sovs og blomkål

Søndag

​Krydderskinke med kold kartoffelsalat, sherrytomater

Mandag uge 22

​Deller med kartofler, sovs og rødkål

Tirsdag

Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder

Onsdag

Koteletter med braset kartofler, ærter og sovs

Torsdag

Gratin med skinke, blomkål og gulerodsstykker

Fredag

Biksemad med spejlæg

Lørdag​

​Kryddersnegl med flødekartofler og karotter

Søndag

Farseret kalkun med spinat kartoffelmos

Mandag uge 23

​Bøf m.løg, kartofler sovs og rødbeder

Tirsdag

Asiatisk kylling i karry med ris

Onsdag

Farsbrød, kartofler, sovs og ovnbagte grøntsager

Torsdag

Benløse fugle med kartofler og gemuse

Fredag

Fiske ret med tilbehør

Lørdag​

​Nakkekoteletter med rosti kartofler fransk ærtefad

Søndag

​Sprængt kam, aspargessovs, kartofler, broccoli, karotter

Mandag uge 24

​​Kylling i det grønne

Tirsdag

​Indbagt fars med gemuse, små ovnkartofler, sauce

Onsdag

​Torskestykker paneret, persillesovs, kartofler, gemuse

Torsdag

Græske deller i tomat sovs, kartofler og kogte broccoli

Fredag

​Lasagne og bl. salat

Lørdag​

Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

Søndag

Kalvebryst i dildsovs med kartofler og karotter

​Hou Mesterslagter, Søndergade 11 Hou, 8300 Odder 8655 6278

Lille menu 45,00 kr.

Alm. menu 51,00 kr. 

Tilvalg af salatordning 15,00 kr. pr. bakke.