Pensionistmiddage uge 21-24 2020

Mandag uge 21

Dampet torsk med spinatsovs, blomkål og kartofler

Tirsdag

Kylling i paprika/annas sovs med ris

Onsdag

Kødsovs med kartoffelmos og rødbeder 

Torsdag

Tarteletter med hønsekødsfyld og tomater

Fredag

Frikadeller med kartofler, sovs og rødkål

Lørdag​

Pølser med varm kartoffelsalat

Søndag

Hamburryg, bayonaicesovs og kartofler og karotter

Mandag uge 22

Stegt lever med sovs kartofler og blødeløg

Tirsdag

Forloren skildpadde med kartofler og surt

Onsdag

Kyllingefrikadeller med blomkål og ristet kartofler

Torsdag

Fyldt fisk med kartoffel/grønsagsblanding

Fredag

Spareribs med kartofler, grill sovs og coleslaw

Lørdag​

Farserede porre med let flødesauce med kartofler og grønsagstilbehør

Søndag

Flæskesteg med kartofler, sovs og rødkål

Mandag uge 23

Boller i selleri med æblestykker dertil kartofler

Tirsdag

Karbonader med grønærter og gulerødder og kartofler

Onsdag

Gryderet med ris

Torsdag

Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder

Fredag

Skipperlabskovs med rødbeder

Lørdag​

Hvidfisk med sauce, kartoffel/urte fad 

Søndag

Oksesteg med gemuse, kartofler og sovs

Mandag uge 24

Medister, sovs, kartofler og rødkål

Tirsdag

Fiskefrikadeller med kartofler, dildsauce og appelsinbagte gulerødder

Onsdag

Bøf med løg sovs kartofler og rødbeder

Torsdag

Kotelet med brasekartofler og ærter og sovs

Fredag

Vildt inspireret farsbrød med sovs og kartofler og broccoli

Lørdag​

Flæskeskank med sauerkraut, kartofler og rødbeder

Søndag

Kyllingesteg med sovs kartofler og karotter

​Hou Mesterslagter, Søndergade 11 Hou, 8300 Odder 8655 6278

Små middage 47,00 kr.

Alm. 54,00 kr.

Husk dit kunde nr. på alle henvendelser og betalinger via banken,