Dansk kvalitetskød

Siden 1969

Alt i mad ud af huset

Smørrebrød hos Mesterslagter​

Drømmer du om god, gammeldags smørrebrød til et større selskab efter eget ønske? Hos Hou Mesterslagter kan du vælge imellem flere forskellige specialiteter. Vi leverer i Odder, Beder-Malling, Skanderborg og omegn.

Vi startede vores slagterkoncept helt tilbage i 1969, og siden er der sket en rivende udvikling i slagteriet. Vi leverer mad ud af huset i omegn og med en afstand på 60 kilometer fra os. Her kan du vælge imellem flere forskellige menuer eller kødpakker alt afhængig af, hvad du er mest til.

Vi tilbyder:

Hos os er der nok at vælge imellem, hvis du er lige så vild med smørrebrød, som vi er. Derfor kan du også finde det bedste smørrebrød i hjemmelavet kvalitet blandt vores udbud. Uanset hvilke ønsker du har, finder vi altid en løsning – hos os kan alt lade sig gøre.

Hvad koster smørrebrød?

Hos Hou Mesterslagter kan du vælge imellem flere forskellige specialiteter ud fra eget ønske. Det vil sige, at du har mulighed for at sammensætte din egen kombination af forskellige slags smørrebrød.​

​Du kan se både muligheder og priser på vores menukort, hvor du blandt andet kan vælge imellem almindelige håndmadder, pæne håndmadder, smørrebrød, højtbelagt smørrebrød samt De lux.

Derudover varierer priserne alt efter brød- og pålægstype. Vi har alt, hvad hjertet begærer, og hos os har du mulighed for at få leveret det smørrebrød, du bedst kan lide. En opskrift på smørrebrød hos os har eksisteret siden 1969. Vi har derfor mange års erfaring og bruger kun kvalitetskød.

Ønsker du at bestille specialiteter? Kontakt os her

Ønsker du at bestille vores specialiteter til en julefrokost, en anden fest eller en pensionsmiddag? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på telefon 86 55 62 78 eller skrive til os på vores e-mail info@mesterslagter.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med at sammensætte en menu ud fra dine ønsker.​